Välj din bil
Använd chassi-nr.
Sök utan modellfilter
Välj bil från listan
Sök efter produkter

Integritetspolicy

Schmiedmann Sverige AB ansvarar för behandling av de personuppgifter som du lämnar så som:

  • Namn
  • Adress
  • E-postadress
  • Mobilnummer
  • Personnummer (krävs endast vid betalningsalternativen faktura eller delbetalning)
  • IP-adress

Dessa uppgifter är nödvändiga för att vi skall kunna fullfölja vår del av köpeavtalet. Om du inte samtycker kan vi inte fullfölja vår del och tvingas därmed neka dig köpet.

Dina personuppgifter sparas i 3 år men du kan själv välja att radera ditt konto tidigare.

Efter att du genomfört ett köp sparas dina uppgifter i enlighet med bokföringslagen.

Personnummer krävs endast vid betalningsalternativ faktura eller delbetalning.

Vi är de enda som äger informationen som samlas in på den här webbplatsen. Din personligt identifierbara information kommer inte att säljas eller utbytas till något annat företag, utan ditt samtycke. Däremot kan dina uppgifter komma att delas med våra underleverantörer, så kallade personuppgiftsbiträden.

I de fall det är nödvändigt för att vi ska kunna erbjuda våra produkter och tjänster som t.ex. vissa betalalternativ delar vi dina personuppgifter med företag som är personuppgiftsbiträden för oss. Ett personuppgiftsbiträde är ett företag som behandlar informationen för vår räkning och som vi har Personuppgiftsbiträdesavtal med.

Cookies används för att maximera en webbplats funktioner och därigenom kunna förbättra köpupplevelsen. Med hjälp av cookies kan webbplatsen bl.a. hålla reda på vilka varor du har placerat i varukorgen.

En cookie är en textfil som lagras på din dator och som innehåller information som hjälper webbplatsen att identifiera besökaren.

Det finns två typer av cookies och vi använder oss av båda. Den ena typen sparar en fil permanent på din dator, dessa används för att exempelvis kunna mäta hur du som besökare rör dig på hemsidan.

Den andra typen av cookies som vanligtvis används är "Session-Cookies". Under tiden du är inne och besöker webbplatsen delar vår webbserver ut en unik identifieringssträng för att inte blanda ihop dig med andra besökare. En "Session-Cookie" lagras aldrig permanent på din dator utan försvinner när du stänger din webbläsare. Schmiedmann Sverige AB använder sig även av tredjepartscookies för att maximera köpupplevelsen. För att du problemfritt ska kunna använda Schmiedmann.se krävs det att du har cookies aktiverat.

 

Mer information om cookies finnes på Telestyrelsens webbplats (https://www.pts.se/).

Thank you for visiting
Schmiedmann!
We noticed you are from...

United States United States