Välj din bil
Sök utan modellfilter
Välj bil från listan
Sök efter produkter
Sök bara på produktnummer Lägg till direkt i kundvagn

Schmiedmann Black Friday 2018

Välkommen till Black Friday & Cyber Monday på Schmiedmann!

Black Friday närmar sig med stormsteg och här på Schmiedmann förbereder vi för att ge dig de bästa erbjudandena på delar till BMW och MINI. Vi ser fram emot att sparka igång den största rean på året med start fredagen den 23 November!

Black Friday-erbjudanden på Schmiedmann

Likt tidigare år innefattar Black Friday-rean hela vårt sortiment, och då menar vi ALLT från tuning- och stylingdelar till service- och reservdelar. Vi på Schmiedmann erbjuder redan kvalitétsdelar med prisgaranti, men om du vill spara mer på dina inköp till din BMW så är Black Friday på Schmiedmann tillfället då du kan göra årets deal!

Vad kommer du att hitta för erbjudanden under Black Friday-helgen? Vi har, trots våra redan låga priser, reducerat priset med upp till 30% på HELA vårt sortiment! Det gäller alltså alla både nya och begagnade delar på hemsidan. Handla online på www.schmiedmann.se eller kom och besök vår butik på Gunnesgårdsvägen 25 i Fjärås där du kan lägga en beställning eller handla direkt över disk.

Vår Black Friday-rea pågår hela helgen och även under Cyber Monday den 26 November. Samma rabatter på hela sortimentet i hela 4 dagar! Upp till 30% rabatt på allt i hela sortimentet av delar och tillbehör till BMW och MINI.

Black Friday-rean på Schmiedmann startar fredagen den 23 november klockan 00:01 och pågår hela helgen tills Cyber Monday tar vid och håller i sig t.o.m. klockan 23:59 på måndag den 26 november. Från fredag till måndag under hela helgen finner du samtliga erbjudanden på www.schmiedmann.se. Vår butik håller öppet som vanligt och vår kundtjänst finns redo att hjälpa dig hitta de bästa erbjudandena för din BMW! Det kommer att bli galet låga priser så missa inte detta tillfälle!

Vad du kommer hitta för erbjudanden under vår Black Friday och Cyber Monday-rea

När vi säger att du kommer kunna spara upp till hela 30% på alla våra produkter, då menar vi verkligen HELA vårt sortiment! Det kommer vara erbjudanden på styling, tuning, performance-delar, reservdelar, tillbehör och allt annat som finns i sortimentet! Black Friday är ett gyllene tillfälle att unna din BMW eller MINI något nytt. Eller varför inte passa på att köpa en julklapp till någon BMW eller MINI-ägare som du känner?

Vi erbjuder produkter från dessa populära varumärken m.fl:

      •    Supersprint
      •    Z-Performance
      •    BMW ///M-Performance
      •    Hella
      •    AC Schnitzer
      •    BILSTEIN
      •    Eisenmann
      •    Meyle HD
      •    Wagner Tuning
      •    Hamann Motorsport
      •    Powerflex
      •    APEX Wheels
      •    Alpina
      •    Schmiedmann private label
      •    And so much more!

Besök vår hemsida eller butik för att göra årets klipp!

Black Friday Products SE

Tuning

Har du någonsin drömt om att erövra vägarna i en rytande BMW eller MINI? Eller önskar du att släppa lös den fulla potential som finns i din BMW eller MINI med mer effekt? Oavsett vad du drömmer om så har Schmiedmann performance-delarna för din BMW eller MINI. Vår personal har många års erfarenhet inom BMW-tuning och hjälper dig gladeligen att ta fram rätt produkter för just dig. Om du vill ha hjälp med installation av produkterna vi erbjuder så är du varmt välkommen till vår verkstad i Fjärås där våra tekniker står redo att sätta tänderna i din BMW eller MINI.

Schmiedmann har allt inom tuning: från Supersprint eller Eisenmann sportavgassystem av högsta kvalité, turbo- och kompressorkitt, Wagner Tuning intercoolers eller ett Mosselman sportinsug.

Unna dig och din bil något som tar körglädjen till en ny nivå!

Du finner alla våra tuning-produkter här: Schmiedmann Tuning

Styling

Vill du ta din BMW eller MINI till en ny nivå med en helt ny look? Då är Schmiedmann en BMW och MINI-specialist som kan hjälpa dig! Våra specialister har många års erfarenhet av styling för BMW och MINI och kan hjälpa dig att ta fram produkterna du behöver för att du ska få den look som just du är ute efter.
Bland de stylingdelar som vi erbjuder hittar du bl.a. original BMW M-tech delar, spoilerpaket, nya LCI strålkastare och baklyktor, njurar i olika utföranden, motorhuvar, instrumenthus, stylingfälgar från Z-Performance m.fl och mycket mer! När din BMW eller MINI endast är värd det bästa så låt oss på Schmiedmann hjälpa dig att hitta rätt produkter!

Bläddra i vårt styling-sortiment här: Schmiedmann Styling

Service- och reservdelar

Är du i behov av service- och reservdelar till din BMW eller MINI? Hitta enkelt rätt delar för din bil genom att söka med registreringsnummer i vår webbshop eller kontakta vår kundtjänst för assistans. Hos oss på Schmiedmann finner du även ett stort utbud av begagnade BMW- och MINI-delar som självklart har testats för att garantera god kvalitet även på dessa. Behöver du hjälp med någon form av reparation, service, felsökning eller liknande så kan du vända dig till vår verkstad där våra tekniker kan hjälpa dig med vad det än är du behöver hjälp med på din BMW eller MINI.

Se vårt enorma utbud av reservdelar här: Schmiedmann Reservdelar

Schmiedmanns egna produkter

Om du letar efter en unik combination av låga priser, snygg design och hög kvalitet behöver du bara leta efter våra egna Schmiedmann-produkter. Som ett av de mest välkända varumärken på marknaden finner du ett brett utbud av våra egna styling-, tuning-, och reservdelar som kan ge din BMW eller MINI en helt unik look och oslagbar prestanda.
Vi har allt från big brake-kitts, sportavgassystem, golvmattor, aluminiumpedaler och mycket mer!

Se våra egna Schmiedmann-produkter här: Schmiedmann Private Label

Thank you for visiting
Schmiedmann!
We noticed you are from...

United States United States